May

Okulumuzda "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında okul panosu hazırlandı.Panoda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi hastalığını bulaştıran kenelerle ilgili bilgilendirme eğitimi verildi.

May

Okulumuzda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Mayıs ayının konusu olan "Adalet ve Dürüstlük" kavramları ile ilgili pano çalışması yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Anneler Günü panosu hazırlandı. Panoda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Trafik kurallarına dikkat çekmek ve ilk yardımın önemini vurgulamak amacıyla her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında Trafik ve İlk Yardım Haftası kutlanır.Okulumuzda gerçekleştirilen kutlama programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

4/A sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde ülke tanıtımları yaptılar. Her bir öğrenci seçilen ülkenin geleneklerini ve göreneklerini anlatırken çoğu kez o ülkenin yöresel kıyafetlerini giydi.Emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri sınıf öğretmenlerimiz rehberliğinde yapay çevre tasarımları yaptılar. Fen Bilimleri müfredatında yer alan doğal ve yapay çevre konusunu öğrenen öğrencilerimiz, evlerindeki atık malzemeler ile tasarımlar yaptılar.Yapılan çalışmalar okulumuzda sergilenerek diğer öğrencilerimizin de beğenisine sunuldu.Sergide emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Hedef Bilim Projesi kapsamında 4/A sınıfı öğrencilerimiz elektrik devresi yaptılar. Etkinlikte emeği geçen sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Trafik ve İlk Yardım Haftası (1-7 Mayıs) dolayısıyla pano çalışması yapıldı.Panoda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

May

Okulumuzda devam etmekte olan bayanlara yönelik yetişkinler için Kuran'ı Kerim (Elif Ba ve Tecvidli okuma ) kursumuzda Kur'an-ı Kerim'e geçen kursiyerlerimizle dualar eşliğinde kutlamamızı gerçekleştirdik.

Nis

Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında 29 Nisan Pazartesi günü 6.ders saatinde ilimiz genelindeki tüm okullarla aynı anda kitap okuduk.

Nis

İlkokullar arası futbol turnuvası devam ediyor.Okul Müdürümüz Muhammed KOÇYİĞİT öğrencilerimizin maçlarını izleyerek, takımımıza destek oldu.Turnuvaya hazırlıkta emeği geçen antrenörümüze teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı zamanda 23 Nisan Dünya Masa Tenisi günü münasebetiyle ilimizde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına katılan ve dereceye giren;

Ahmet Turan Buğra Bulut İl üçüncüsü

Umut Poyraz İl dördüncüsü

Zeynep Çetinkaya il dördüncüsü

öğrencilerimizi tebrik eder,turnuvaya hazırlıkta emeği geçen antrenörümüze teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma ve Mahremiyet Eğitimi semineri verildi.