Mrt

Kuran Kursu öğrencilerimizle kurs öğretmenimiz Senem ARSLAN ve Okul Müdürümüz Muhammed KOÇYİĞİT'in de katılımlarıyla iftar programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin milli duyarlılığını arttırmak ve vatan sevgisi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Mart Ayı Değerler Eğitimi Projesi kapsamında "Vatanseverlik" temalı pano hazırlandı.Panoda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her damlası değerli, her damlasında hayat var. Suyu tasarruflu kullanmak ve su kaynaklarını korumak hepimizin görevidir. Dünya Su Günü dolayısıyla öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için okul panosu hazırlandı. Panoda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ve başarı belgeleri Okul Müdürümüz Muhammed KOÇYİĞİT tarafından verildi.Yarışmada emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında pano çalışması yapıldı.Panoda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda MEB Sosyal Sorumluluk Yönergesi kapsamında CK Enerji Çamlıbel Elektrik tarafından 3.ve 4.sınıf öğrencilerimize enerji okuryazarlığı eğitimi verildi. Eğitimde öğrencilerimize 'elektriğin nasıl üretildiği, güvenli elektrik kullanımı, enerji verimliliği, evde ve okulda enerji tasarrufunun nasıl yapılacağı' gibi konular hakkında bilgi verildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi için günün anlam ve önemine uygun pano hazırlandı. Panoda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında 18 Mart Pazartesi günü 1.ders saatinde ilimiz genelindeki tüm okullarla aynı anda kitap okuduk.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcımızın da katılımıyla Kur'an-ı Kerim'e Geçme Merasimi düzenlendi. Merasimde emeği geçen öğretmenimiz Senem ARSLAN'a teşekkür eder, Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü etkinlikleri kapsamında  İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.Yarışmada emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı yapıldı. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Çedes Projesi ve Sosyal Sorumluluk Programı çerçevesinde il müftülüğünde görevli İsmail Bıyık tarafından öğrencilerimize Ramazan ayının önemi ve fazileti hakkında seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.