May

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

May

Okulumuzda devam etmekte olan bayanlara yönelik yetişkinler için Kuran'ı Kerim (Elif Ba ve Tecvidli okuma ) kursumuzda Kur'an-ı Kerim'e geçen kursiyerlerimizle dualar eşliğinde kutlamamızı gerçekleştirdik.

Nis

Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında 29 Nisan Pazartesi günü 6.ders saatinde ilimiz genelindeki tüm okullarla aynı anda kitap okuduk.

Nis

İlkokullar arası futbol turnuvası devam ediyor.Okul Müdürümüz Muhammed KOÇYİĞİT öğrencilerimizin maçlarını izleyerek, takımımıza destek oldu.Turnuvaya hazırlıkta emeği geçen antrenörümüze teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı zamanda 23 Nisan Dünya Masa Tenisi günü münasebetiyle ilimizde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına katılan ve dereceye giren;

Ahmet Turan Buğra Bulut İl üçüncüsü

Umut Poyraz İl dördüncüsü

Zeynep Çetinkaya il dördüncüsü

öğrencilerimizi tebrik eder,turnuvaya hazırlıkta emeği geçen antrenörümüze teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma ve Mahremiyet Eğitimi semineri verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimizde Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Okul Müdürümüz Muhammed KOÇYİĞİT müsabakaları izleyerek, öğrencilerimize destek oldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul bahçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda emek veren çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Çedes Projesi kapsamında “Doğaya Vefa” temalı etkinlikte çam fidanları dikildi.Emeği geçen öğretmenimize,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sivas Farabi Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından öğrencilerimizle etkinlikler yapıldı. Halat çekme, ok atma ve çeşitli grup oyunları yapılan etkinliklerde, öğrencilerimiz çok eğlendi.

Nis

Okulumuz öğrencileri Sivas Trafik ve Eğitim Merkezini ziyaret ettiler, burada görevlilerden trafik kuralları ve ilkyardım konusunda bilgi alan öğrencilerimiz ayrıca uygulamalı eğitimlere de katıldılar.

Nis

5x5 Futbol turnuvasına katılan okulumuz ilk maçına galibiyetle başlayarak bir üst tura yükseldi. Emeği geçen antrenör hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda Çedes Projesi kapsamında Kur'an kursu öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Nis

İlkokullar arası parkur yarışması hazırlıklarımız sınıf öğretmenimiz Harun Darıcı yönetiminde devam ediyor.

Nis

2/C sınıfı öğretmenimiz Birsen ŞENTÜRK rehberliğinde Millî Kültür teması kapsamında Millî Kültürümüz Panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.