Mrt

Çedes projesi kapsamında Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Nayir'ın ailesi okul müdür yardımcımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sağlık ve esenlikler dileriz.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında pano çalışması yapıldı. Panoda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında 7 Mart Perşembe günü 5.ders saatinde ilimiz genelindeki tüm okullarla aynı anda kitap okuduk.

Mrt

Okulumuzda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Mart ayının konusu olan "Vatanseverlik " kavramı ile ilgili pano çalışması yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü konulu okul panomuz vatanseverlik temasıyla hazırlandı. Panoda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart  Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında  "Deprem Anı ve Acil Durumlar Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz  1 buçuk dakika gibi kısa bir sürede paniğe kapılmadan tahliye edildiler. Başarı ile gerçekleşen tatbikatta emeği geçen öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından Şubat ayı geleneksel oyunları olan"Tombik ve Beş taş" oyunları oynandı.Geleneksel oyunlarımız ile öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Şbt

Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında 28 Şubat Çarşamba günü 4.ders saatinde ilimiz genelindeki tüm okullarla aynı anda kitap okuduk.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Serdar ŞİMŞEK'in yeni kitabı "Robotik Kodlama 10 Günde 10 Proje" robotik kodlamaya meraklılar için temel esasları içeriyor. Okulumuz olarak kitabın yayın hayatında başarılı olmasını diliyoruz.

Şbt

Okulumuzda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Şubat ayının konusu olan "Sabır" kavramı ile ilgili pano çalışması yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Şubat ayı Hedef Değerler Eğitimi projesi kapsamında "Sabır" temasına yönelik "Ayıkla Pirincin Taşını" konulu deyim etkinliği düzenlendi.Etkinlikte emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Teknofest'e dikkat çekmek ve katılımı artırmak amacıyla TEKNOFEST müziği zil sesi olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Şbt

Okulumuzda Değerler Eğitimi kapsamında "Sabır" temalı desenleme çalışması yapıldı.Çalışmada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda "Sabır" temalı değerler eğitimi öğrenci panosu çalışması yapıldı.Panoda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler Eğitimi kapsamında Şubat ayı konusu olan ‘Sabır’ panomuz öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.