SİVAS / MERKEZ - MALAZGİRT İLKOKULU

Mrt

Malazgirt İlkokulu Kantin İhale İlanına Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

Mrt

Ara

Velilerimize yönelik "Çocuklarda Psikolojik Sağlamlık" semineri 14 Aralık Perşembe günü saat 13.00'te okulumuz çok amaçlı salonunda düzenlenecektir.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 3.sınıflar arası Eş ve Zıt Anlamlı Sözcükler yarışması düzenlenecektir.

Ara

Okulumuzda 3.ve 4.sınıflar arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlenecektir.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında 2/C Sınıfı Öğrencilerimiz Arasında Eş ve Zıt Sözcükler Yarışması Düzenlenecektir.

Kas

Ekm

Sayın velimiz, 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 13.00'te okulumuz konferans salonunda "Okul Başarısında Aile Rolü" konulu seminer düzenlenecektir.Seminere bütün velilerimiz davetlidir.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ; "CUMHURİYETİMİZİN  100. YILI " Temalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili İlkokullar arasında resim yarışması düzenlenmiştir.Söz konusu yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserlerini 18 Ekim 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okulumuza teslim etmesi gerekmektedir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Yarışma, öğrencilerimizin “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konu başlığında ülkemiz, tarihimiz, değerlerimiz ve cumhuriyetimiz ile ilgili duygu düşüncelerini anlatmalarını sağlamak amacıyla Sivas Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenmektedir.

Yarışmanın Konusu

Cumhuriyetimizin 100. Yılı konusu; İlkokul öğrencileri arasında resim kategorisinde, Ortaokul öğrencileri arasında şiir kategorisinde, Lise öğrencileri arasında ise kompozisyon kategorisinde yarışma konusu olarak belirlenmiştir.

Yarışmada her kategorideki ilk üç derece ödül almaya hak kazanacaktır.

YARIŞMA ŞARTLARI:

RESİM DALINDA:

Resim malzemesi ve tekniği serbesttir. Ancak eser, 35*50 ölçülerinde yapılacak, 50*70 fon kartona yapıştırılmış şekilde teslim edilecektir.

Ekm

Okulumuzda 3.ve 4.sınıflarımıza yönelik "Peygamberime Mektup Yarışması" düzenlenmiştir.Yarışmaya katılacak olan eserler A4 kağıdına yazılarak en geç 16 Ekim Pazartesi gününe kadar okul idaresine teslim edilecektir.

Eyl

Kıymetli velilerimiz, okulumuz öğretmenleri ile ilgili veli görüşme saatleri aşağıda belirtilen şekilde uygulanacaktır. Velilerimiz, Sivas MEM e-randevu sistemi üzerinden veli görüşme saatlerine uygun (https://sivasarge.meb.gov.tr/erandevu/) randevu alarak okulumuza geleceklerdir.