MALAZGİRT İLKOKULU

Alibaba Mahallesi 4284. Sokak No1
Vizyon
Değerlerinin ve yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, kendisi ve çevresi ile barışık, öz güven sahibi, hoşgörülü, üretken, çağın bilgi ve becerilerini kazanmış, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, geleceğin mimarlarını yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven ve bu uğurda fedakârlıktan kaçınmayan, çağın bilgi ve becerileri ile donatılmış, kendini gerçekleştirmiş, bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
8.45-14.30
Doğaz Gaz
Şehir İçi Halk Otobüsü